Hotellferie | Bestille hotell over hele verden

Hotell i Norge

Ål
Ålesund
Alta
Alversund
Andalsnes
Andenes
Arendal
Asgardstrand
Asker
Avaldsnes
Bærum
Balestrand
Bardufoss
Beitostølen
Bergen

» Alle byer i Norge

Hotell i Skandinavia

Aabenraa
Aalbaek
Aalborg
Aarhus
AARHUS C
Aars
Aarsta
Abenra
Agerskov
Akaslompolo
Akureyri
Alborg
Alingsaas
Alvdalen
Alvesta

» Alle byer i Skandinavia

Hotell i Europa

A CAPELA
A CORUNA
A dos Cunhados
Aachen
Aalen
Aalen-Treppach
Aalsmeer
Aalst
Aalter
Aarau
Aarau Suhr
Aarsta
Aartselaar
Abano Terme
Abbeville

» Alle byer i Europa

Lengter du til sol og varme?

72 Hour Sale Nov Image Banner 180 x 150

Populære reisemål

Belgia
Bulgaria
Danmark
England
Finland
Belgia
Frankrike
Hellas
Irland
Italia
Spania
Kroatia
Nederland
Polen
Portugal
Tsjekkia

Tips og informasjon

Generelle tips ved bestilling av hotell

Valutakalkulator

Valutakalkulator

Hotellferie.com » Danmark » Skagen » Color Hotel Skagen i Skagen, Danmark

Color Hotel SkagenGammel Landevej 39, Skagen, 9990 Danmark
Fra 667,-

Kart

Se større kart

Beliggenhet

Dette hotellet, Color Hotel Skagen, er forretningsvennlig og ligger nær sjøen i Skagen, i nærheten av Den Tilsandede kirke, Skagens museum og Skagen by- og egnsmuseum. Andre attraksjoner er Drachmanns Hus og Michael & Anna Anchers Hus.

Hotellfasiliteter

Restauranten på Color Hotel Skagen serverer frokost, lunsj og middag. En bassengbar og en bar/salong er åpen for drinker. Roomservice er tilgjengelig hele døgnet. Dette hotellet serverer en gratis bufféfrokost. Fritidsfasiliteter inkluderer utendørsbasseng, boblebad, badstue og treningsstudio. Fasiliteter på spaet er spatjenester, massasje-/behandlingsrom, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Dette 4-stjerners hotellet tilbyr små møterom, møte-/konferanserom og forretningstjenester. Trådløs Internett-tilgang (tilleggsgebyr) er tilgjengelig på fellesområdene. Dette Skagen-hotellet har møte- og konferanseområder som består av et konferansesenter, selskapslokale og konferanse-/møterom. Bryllupstjenester og tur-/billettassistanse er tilgjengelig. Parkering er gratis for gjester. Andre fasiliteter på hotellet er kaffebar/kafé og vaskeritjenester. Utvidede parkeringsprivilegier kan bli tilbudt gjester etter utsjekking (tilleggsgebyr).Dette er et røykfritt hotell.

Gjesterom

Alle gjesterommene på Color Hotel Skagen har safe og faksmaskin. Badene har dusj med håndholdt dusjhode og hårføner. Trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig mot en avgift. I tillegg til skrivebord har gjesterommene telefon med flere linjer samt gratis lokalsamtaler(restriksjoner kan gjelde). TV-en har betal-TV. Gjestene kan be om massasje på rommet og strykejern/-brett. Rengjøring tilbys daglig. Alle gjesterommene er røykfrie. Viktige opplysninger og gebyrer: Et hotellgebyr er inkludert i totalprisen som vises. Følgende fasiliteter er sesongstengt hvert år. De vil være stengt mellom september og mai: