Hotellferie | Bestille hotell over hele verden

Hotell i Norge

Ål
Ålesund
Alta
Alversund
Andalsnes
Andenes
Arendal
Asgardstrand
Asker
Avaldsnes
Bærum
Balestrand
Bardufoss
Beitostølen
Bergen

» Alle byer i Norge

Hotell i Skandinavia

Aabenraa
Aalbaek
Aalborg
Aarhus
AARHUS C
Aars
Aarsta
Abenra
Agerskov
Akaslompolo
Akureyri
Alborg
Alingsaas
Alvdalen
Alvesta

» Alle byer i Skandinavia

Hotell i Europa

A CAPELA
A CORUNA
A dos Cunhados
Aachen
Aalen
Aalen-Treppach
Aalsmeer
Aalst
Aalter
Aarau
Aarau Suhr
Aarsta
Aartselaar
Abano Terme
Abbeville

» Alle byer i Europa

Lengter du til sol og varme?

72 Hour Sale Nov Image Banner 180 x 150

Populære reisemål

Belgia
Bulgaria
Danmark
England
Finland
Belgia
Frankrike
Hellas
Irland
Italia
Spania
Kroatia
Nederland
Polen
Portugal
Tsjekkia

Tips og informasjon

Generelle tips ved bestilling av hotell

Valutakalkulator

Valutakalkulator

Hotellferie.com » Norge » Ålesund » Quality Hotel Waterfront Ålesund i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront ÅlesundNedre Strandgate 25-27, Ålesund, 6004 Norge
Fra 1404,-

Kart

Se større kart

Beliggenhet

Quality Hotel Waterfront Ålesund befinner seg i sentrale Ålesund, nær flyplassen, i nærheten av Ålesund kirke, Color Line stadion og Sukkertoppen. Andre interessante steder i nærheten er Atlanterhavsparken.

Hotellfasiliteter

Restauranten på Quality Hotel Waterfront Ålesund serverer frokost og middag. En bar/salong er åpen for drinker. Dette hotellet serverer en gratis bufféfrokost med varm og kald mat. Fritidsfasiliteter inkluderer helsestudio. Dette 3,5-stjerners hotellet tilbyr teknisk støttepersonell og audiovisuelt utstyr. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig på fellesområdene, og dette hotellet har en datamaskinstasjon. Dette Ålesund-hotellet har 1000 kvadratmeter med møte- og konferanseområder som består av et konferansesenter, selskapslokale og konferanse-/møterom. Mot en avgift tilbyr hotellet minibuss til og fra flyplassen (tilgjengelig på forespørsel). Bryllupstjenester, resepsjonstjenester og tur-/billettassistanse er tilgjengelig. Andre fasiliteter på dette hotellet i Art Deco-stil inkluderer båthavn, flerspråklig personale og hurtiginnsjekking. Dette er et røykfritt hotell.

Gjesterom

196 gjesterom på Quality Hotel Waterfront Ålesund har minibar og vinduer som kan åpnes. Gjesterommene har utsikt mot byen, havet eller sjøen. Sengene har kvalitetssengetøy. Innredningen består av skrivebord, ergonomiske stoler og sovesofa. Badet har dusj. Trådløs Internett-tilgang er gratis. 32-tomme HD-TV med kabel-TV. Gjestene kan be om strykejern/-brett og hårføner. Sengeoppredning om natten tilbys, og rengjøring tilbys daglig. Alle gjesterommene er røykfrie. Viktige opplysninger og gebyrer: Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking. Depositum: NOK 500 per opphold (bare kontanter) Gebyr for ekstraseng: NOK 200 per nat