Hotellferie | Bestille hotell over hele verden

Hotell i Norge

Ål
Ålesund
Alta
Alversund
Andalsnes
Andenes
Arendal
Asgardstrand
Asker
Avaldsnes
Bærum
Balestrand
Bardufoss
Beitostølen
Bergen

» Alle byer i Norge

Hotell i Skandinavia

Aabenraa
Aalbaek
Aalborg
Aarhus
AARHUS C
Aars
Aarsta
Abenra
Agerskov
Akaslompolo
Akureyri
Alborg
Alingsaas
Alvdalen
Alvesta

» Alle byer i Skandinavia

Hotell i Europa

A CAPELA
A CORUNA
A dos Cunhados
Aachen
Aalen
Aalen-Treppach
Aalsmeer
Aalst
Aalter
Aarau
Aarau Suhr
Aarsta
Aartselaar
Abano Terme
Abbeville

» Alle byer i Europa

Lengter du til sol og varme?

72 Hour Sale Nov Image Banner 180 x 150

Populære reisemål

Belgia
Bulgaria
Danmark
England
Finland
Belgia
Frankrike
Hellas
Irland
Italia
Spania
Kroatia
Nederland
Polen
Portugal
Tsjekkia

Tips og informasjon

Generelle tips ved bestilling av hotell

Valutakalkulator

Valutakalkulator

Hotellferie.com » Sverige » Stockholm » Hotel Skeppsholmen i Stockholm, Sverige

Hotel SkeppsholmenGröna gången 1, Box 1616, Stockholm, SE-111 86 Sverige
Fra 1130,-

Kart

Se større kart

Beliggenhet

Dette hotellet, Hotel Skeppsholmen, er forretningsvennlig og ligger sentralt i Stockholm, i nærheten av Moderna museet, Börshuset og Stockholms Slott. Andre attraksjoner er Stortorget og Stockholms stadshus.

Hotellfasiliteter

Restauranten på Hotel Skeppsholmen serverer frokost, lunsj og middag. En bar/salong er åpen for drinker. Roomservice er tilgjengelig. Fritidsfasiliteter inkluderer treningsstudio. Dette 4-stjerners hotellet har forretningssenter og tilbyr møte-/konferanserom og forretningstjenester. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig på fellesområdene. Dette Stockholm-hotellet har møte- og konferanseområder som består av selskapslokale og konferanse-/møterom. Bryllupstjenester, resepsjonstjenester, tur-/billettassistanse og turassistanse er tilgjengelig. Et begrenset antall gjesteparkeringsplasser er tilgjengelig etter først til mølla-prinsippet (mot en avgift). Andre fasiliteter på hotellet er bibliotek, grill og flerspråklig personale.

Gjesterom

81 gjesterom med klimaanlegg på Hotel Skeppsholmen har minibar og safe. Sengene har toppkvalitets sengetøy. Badene har kombinert dusj/badekar med håndholdt dusjhode. De har også designertoalettartikler og badekåper. Trådløs Internett-tilgang er gratis. I tillegg til skrivebord og faksmaskin har gjesterommene telefon. 32-tomme LCD-TV med DVD-spiller. Rommene har også gratis aviser og vinduer som kan åpnes. Gjestene kan be om sengeoppredning, hårføner og hypoallergenisk sengetøy. Rengjøring tilbys daglig. Viktige opplysninger og gebyrer: Barn under 10 år bor gratis på samme rom som foreldre eller foresatte dersom sengetøy som allerede finnes på rommet, blir brukt. Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking. Gebyr for betjent parkering: SEK 425 per natt</