Hotellferie | Bestille hotell over hele verden

Hotell i Norge

Ål
Ålesund
Alta
Alversund
Andalsnes
Andenes
Arendal
Asgardstrand
Asker
Avaldsnes
Bærum
Balestrand
Bardufoss
Beitostølen
Bergen

» Alle byer i Norge

Hotell i Skandinavia

Aabenraa
Aalbaek
Aalborg
Aarhus
AARHUS C
Aars
Aarsta
Abenra
Agerskov
Akaslompolo
Akureyri
Alborg
Alingsaas
Alvdalen
Alvesta

» Alle byer i Skandinavia

Hotell i Europa

A CAPELA
A CORUNA
A dos Cunhados
Aachen
Aalen
Aalen-Treppach
Aalsmeer
Aalst
Aalter
Aarau
Aarau Suhr
Aarsta
Aartselaar
Abano Terme
Abbeville

» Alle byer i Europa

Lengter du til sol og varme?

72 Hour Sale Nov Image Banner 180 x 150

Populære reisemål

Belgia
Bulgaria
Danmark
England
Finland
Belgia
Frankrike
Hellas
Irland
Italia
Spania
Kroatia
Nederland
Polen
Portugal
Tsjekkia

Tips og informasjon

Generelle tips ved bestilling av hotell

Valutakalkulator

Valutakalkulator

Hotellferie.com » Sverige » Vaxjo » Clarion Collection Hotel Cardinal i Vaxjo, Sverige

Clarion Collection Hotel CardinalBaeckgatan 10, Vaxjo, 352 30 Sverige
Fra 785,-

Kart

Se større kart

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Cardinal ligger sentralt i Växjö, i nærheten av Utvandrarnas hus, Växjö domkyrka og Smålands museum. Andre interessante steder i nærheten er Linnéparken og Växjö Universitet.

Hotellfasiliteter

Restauranten på Clarion Collection Hotel Cardinal serverer frokost og middag. En bar/salong er åpen for drinker. Dette hotellet serverer en gratis buffetfrokost med varm og kald mat. Fritidsfasiliteter inkluderer badstue og treningsstudio. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig på fellesområdene, og dette hotellet har et Internett-punkt. Dette Växjö-hotellet har 74 kvadratmeter med møte- og konferanseområder som består av møte-/konferanserom. Gjesteparkering er tilgjengelig mot en avgift. Andre fasiliteter på hotellet er kaffebar/kafé, flerspråklig personale og vaskeritjenester. Dette er et røykfritt hotell.

Gjesterom

111 gjesterom på Clarion Collection Hotel Cardinal har faksmaskin og vinduer som kan åpnes. Gjesterommene har utsikt mot byen. Badene har dusj med håndholdt dusjhode. De har også sminkespeil og hårføner. Trådløs Internett-tilgang er gratis. I tillegg til skrivebord har gjesterommene telefon. TV-en har parabol. Gjestene kan be om massasje på rommet, strykejern/-brett og telefonvekking. Rengjøring tilbys daglig. Alle gjesterommene er røykfrie. Viktige opplysninger og gebyrer: Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking. Gebyr for betjent parkering: SEK 95 per natt Depositum for kjæledyr: SEK 250 per natt Gebyr for ekstraseng: SEK 250 per natt Gebyr for barneseng (babyseng): SEK 100 per natt Listen over er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og de kan endres.